2.sınıflar buraya - Sayfa 2

2.sınıflar buraya

Başlatan eses_vet, 03 Ocak 2007, 22:28:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

quiet_W.I.L.D.

vay yeni girdim siteye aramızda bursalı arkadaslar var.cok cok mutlu oldum.ve bursayı da cok fena ozledim.

hasan

mrh arkadaşlar ben yyü üni denim bölümüzün zor olduğunu hepimiz biliyoruz ama biz zor işlerin admıyız demi ?

veterinerx

ben yyü vet 2 ama kıdemliyim yabi çift pırpır var bende fakültede herkes tanır :)
ben olcay TRABZON
zoru başarırım imkansız biraz zaman alır.

rmzn_67

slm bende ankaradan ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
bu fakültede uygulama kedi köpek üzerine büyük baş isteyen buraya uğramasın bile
önerim fırat üniversitesi olabilir
herkese kolay gelsin

rmzn_67

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
BU FAKÜLTE İSMİMİZDE  "HEKİMLİĞİ" YAZISINI YAZMAYI KALDIRMIŞLAR. PROTESTO EDİYORUM.

mehmedim

merhabaaa :)) ben de mehmet On Dokuz Mayıs üniversitesindeyim 2.sınıftayım dersler fena değil aslına bakarsanız zor ama çok çalışmak gerek kendinize iyi bakın arkadaşlar. ara sıra yazın :)

emrenakipoglu

Ben de ULUDAĞ ÜNİ versitesindenim.... Slm millet....

emrenakipoglu

Selam millet bende ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ' nden Emre.... Nasılsınız ? Bende geldim...

kubik

selamm ben de Ondokuz Mayıs Üniversitesinden bu sene 2. sınıf olucam... geçen seneyi mumla aricam galiba  :S

vet. hekim:)

mrb arkadaşlar bende  2.sınıfım bu sene 1.sınıfı rahattı da bende kubik arkadaşıma katılyorum ya 2.sınıf bizi zorluyacak galiba :S bilen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim tşkler şimdiden
İLLE DE VETERİNER FAKÜLTESİ :):):)

ersoy

ben kocate üniversitesin den fatih

hacı ali

öz canımdan geçtiğim CANIM ERZURUM' A SELAMLAR  yyu vet fak.
ASG GLTKN