Veteriner Teknisyenleri Küçük Hayvanlarda Acil ve Yoğun Bakım Yöntemleri

Başlatan eXcaLibuN, 04 Haziran 2015, 11:27:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eXcaLibuN

Small Animal Emergency and Critical Care for Veterinary Technicians Veterinary free ebooks download

Küçük Hayvan Acil durum ve Critical CareVeteriner Teknisyenleri için
Andrea M. Battaglia, Andrea M. Steele tarafından
3rd Edition
Usta veteriner teknisyeniBakımında rolü hayvanlar için acil ve yoğun bakım gerektiren! Küçük Hayvan Acil ve veteriner teknisyenleri için Critical Care, 3rd Edition ortak, hayat kurtarıcı protokol ve prosedürlerine onlarca hızlı erişim sağlar. Her tedavi tekniği adım by- açıklanan detay adım ve tam renkli resimli. Veteriner uygulama ayarı için hazırlamak için, bir ekip yaklaşımı vurgulanmıştır. Bu baskı, iki yeni daha da değer katıyor bölümlerde ve kolay uygulanır tıbbi matematik ve senaryo tabanlı alıştırmalar. Deneyimli veteriner teknisyenleri Andrea Battaglia ve Andrea Steele tarafından yazıldı, bu pratik kaynak başarı için hazırlar hayvan hastanesi acil servislerde ve veteriner uygulamaları!
Ağrı yönetimi, solunum acil ve ürolojik acil kapsama sık görülen sunan sorunların geniş bir yelpazede için üstün tedavi seçenekleri sağlar.
Adım adım talimatlar , belirli işlemleri gerçekleştirmek için nasıl ve teknikleri başarıyla anahtar değerlendirme ve tedavi tekniklerini gerçekleştirmek yardımcı olur.
Ekipman ve teknikler GÜNCEL kapsama dahil temel laboratuar ekipmanları, sıvı tedavisi ile ilgili güncel bilgiler veoksijen tedavisi.
Ekipman listeleri işlemleri için acil durum her türü için yandan uygun araçlara sahip olmasını sağlamak.
Anahtar terimler, bölüm özetliyor ve öğrenme hedefleri önemli içerik her bölüm odak başında ve daha kolay izin arama konularının.
Teknisyen Notlar ile, özel prosedürler vurgulamak de bir bakışta kuralları da dahil olmak üzere diyagramlar , resimler ve detaylı talimatlar.
Planlama Sanat bölümünde zor bir gecede vardiya ve rotasyon programları yönetmek için çözümler sunmaktadır.
YENİ Acil Alma ve Acil İstemci Haberleşme bölümlerde sizin iletişimi geliştirmek ve stresli Acil durumlarda müşteri güvenini kazanmak için araçlar sunar.
YENİ! Senaryo tabanlı eğitim egzersizleri meydan gerçek hayattaki acil durumlara öğrendiklerinizi uygulamak sizi.
YENİ! Bir Evolve arkadaşı web sitesi içeren tıbbimatematik egzersizlerive ek uygulama sunan senaryolar, sen VTNE hazırlanmak ve yardım etmek bulmak , acil ve yoğun bakım ortamlarında başarı.
YENİ! , tam renkli fotoğraflar ve resimler Yüksek kaliteli doğru acil ve yoğun bakım karşılaşılan klinik bulguları betimliyor.
YENİ! Teknisyeni Notları özlü bir biçimde önemli, ihtiyaç-to-know bilgileri vurgular.
YENİ! Medical Matematik egzersizleri size geliştirmemize yardımcı olmak için ekstra bir uygulama sağlamak sizinmatematik becerileri.

Şimdi İndir: http://adf.ly/1IHYA5
Rar Şifresi: www.gencveteriner.com
Beşeri hekimlik insan içinse Veteriner Hekimlik insanlık içindir.
Denilebilir ki insan hekimliği veteriner' in yanında okyanusa karşı iç deniz gibidir... 'İsmet İnönü - 1943'
Bilgi, paylaşıldıkça çoğalır.
Kör bir kurşun kalem dahi, keskin bir hafızadan daha iyidir.

https://vetrehberi.com

swat441

Alıntı yapılan:  link=topic=5580.msg14395#msg14395 date=
[Mesaja Cevap Uyarısı : Bu mesajı görmek için bu konuya cevap yazmanız gerekir.] (Gizlilik Notu: BU UYGULAMA EMEĞE SAYGI GÖSTERİLMEDİĞİ İÇİN KONULMUŞTUR.)

sulhbey