Selam (:

Başlatan Purify, 13 Ağustos 2010, 23:58:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Purify

Konuları biraz inceledim de en yeniniz olmaya adayım sanırım:)
Veterinerliği daha bugün kazandım.
Yani forumda değil eğitim ve meslek hayatında yeniyim aslında  :)
Ders programını inceledim de..Gözüm korktu sanki.
Bilgi verebilecek ve yardımcı olabilecek varsa yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

vetant07

Hiç korkmana gerek yok arkadaşım zamanla derslere alışırsın zorluğuna da alışırsın kimsenin gözünü korkutmasına da izin verme çk güzel bi meslek hayırlı olsun:)ben okulu bitrdim çalışıyorum şuan.Zaman çok hızlı geçiyo..

Purify

Teşekkür ederim.
Sanada meslek hayatında başarılar diliyorum.

cefrin

selamlar ben lise3 teyim ve bende veterinerlik  istiyorum ama istanbul üniversitesini mi yoksa uludağ üniversitesini seçmeliyim sizce hangisi daha iyi...birde veterinerler 5 sene okuyor birinci sınıf ingilizce hazırlık mı? yardımcı olursanız sevinirim
istediğimizi elde etmemize hiçkimse engel olamaz BİZ HARİÇ :D

levrek_90

Alıntı yapılan: Purify - 13 Ağustos 2010, 23:58:48
Şimdiden teşekkürler.

öncelikle hayırlı olsun:)))
bence gayet güzel bi bölüm kazandın:))
ben 2.sınıfa geçtim.işin aslı çok zor bi bölüm.ben 2.sınıfa nasıl geçtim bir ben bir allah bilir.herkes çok zor der kimsenin veterinerlik için kolay dediğini ben duymdım.ama bunlar gözünü korkutmasın.düzenli çalışırsan eğer gayet zevkli bir bölüm olur:)))

nerenin veterinerliğini kazandın?

Purify

Alıntı yapılan: cefrin - 16 Ağustos 2010, 16:45:46
selamlar ben lise3 teyim ve bende veterinerlik  istiyorum ama istanbul üniversitesini mi yoksa uludağ üniversitesini seçmeliyim sizce hangisi daha iyi...birde veterinerler 5 sene okuyor birinci sınıf ingilizce hazırlık mı? yardımcı olursanız sevinirim

İnan tam adamına sordun (:
Bildiğim kadarıyla bilgi veriyim yanlışım olursa büyüklerimden düzeltmelerini rica ediyorum (:
Veterinerlik evet 5 yıl ama + 1  hazırlık var. 5 yılın ilk yılı hazırlık değil yani extra 1 yılın daha var diye biliyorum.
İstediğin yere umarım girersin ama bu kadar lanet bi sistem daha görmedim. 80 bininciydim İstanbul ve Ankara 108 binle Uludağ 122 binle Afyon 161 binle alıyordu Afyona gittim.
Ben Uludağ derim mavi diploma gibi bir artısı var.
Alıntı yapılan: levrek_90 - 19 Ağustos 2010, 01:24:55
Alıntı yapılan: Purify - 13 Ağustos 2010, 23:58:48
Şimdiden teşekkürler.

öncelikle hayırlı olsun:)))
bence gayet güzel bi bölüm kazandın:))
ben 2.sınıfa geçtim.işin aslı çok zor bi bölüm.ben 2.sınıfa nasıl geçtim bir ben bir allah bilir.herkes çok zor der kimsenin veterinerlik için kolay dediğini ben duymdım.ama bunlar gözünü korkutmasın.düzenli çalışırsan eğer gayet zevkli bir bölüm olur:)))

nerenin veterinerliğini kazandın?

Teşekkürler.
Hep derlerdi 'Ben lisede üniversitede kadar çalıştığım gibi çalışssam... ' falan diye inanmazdım sanırım gerçek olucak :D
Afyon Kocatepe.[/i]

cefrin

merhabalar siz veteriner hekim misiniz ben daha lise 3teyim ama önceden hedefimi(üniversiteyi) belirlemek istiyorum istanbul üniversitesi mi yoksa uludağı mı tercih edeyim karar veremiyorum.İstanbul üniversitesinde hazırlık zorunlu mu yardımcı olursanız sevinirim.
istediğimizi elde etmemize hiçkimse engel olamaz BİZ HARİÇ :D

levrek_90

Teşekkürler.
Hep derlerdi 'Ben lisede üniversitede kadar çalıştığım gibi çalışssam... ' falan diye inanmazdım sanırım gerçek olucak :D
Afyon Kocatepe.[/i]
[/quote]

bizim birinci dönemde en ağır dersimiz anatomiydi ve 4 tane kitabımız vardı.kitapları ilk aldığım günü hiç unutmuyorum:))
hele ilk anatomi dersinden önce bi ilk bi kaç sayfaya çalışıp gidiyim dedim ama resmen bunalıma girmiştim:) bir kelime bile latince anlamamıştım:)) hatta oturup inirimden ağlamıştım. ama sonradan çalışınca alışıyosun,anlıyorsun,öğeniyorsun:))

evet zor bir bölüm ama çok zevkli:)))

Purify

Umarım dediğin gibi olur (:

levrek_90

Alıntı yapılan: Purify - 21 Ağustos 2010, 22:12:12
Umarım dediğin gibi olur (:

günü gününe çalışırsan olur:)
ben ilk gün anatomiden bi kelime anlamamıştım ama son anatomi finalim 100:)