1 numara Pekinez kilo problemi

Başlatan fastman46, 27 Ağustos 2010, 15:55:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

fastman46

Yeni Üye
İletiler: 1
Merhaba 1 numara 1,5 yaşında erkek pekinez bakıyorum şu anki kilosu 6 kilo bazı veterinerler kilo su iyi diyor bazıları 3 kilo eksik diyor. Görüntüde zayıf görünüyor bende kilo almasını istiyorum aslında mama olarak hills marka mama yediriyorum ve inanılmaz hareketli bir velet kendisi Sizlerden ricam acaba kilosu normal mi ? Kilo aldırmak için ek besin olarak kırmızı etin kemiğini kaynatıp verebilirmiyim veya sizlerin bu konuda bir tavsiyesi varmı ?
İlginize şimdiden çok teşekkürler.

eXcaLibuN

Veteriner Hekim
Administrator
*
Fanatik Üye
İletiler: 4,734
Veteriner Hekimlerin Dünyası
resmını koysadınız ıyı olurdu ama pekinezler anatomik olarak küçük yapılı hayvanlardır çok kilo alması bence sağlığı açısından ıyı olmaz 6 kilo birazcık düşük gibi geliyor ama ne yalan soylıyeyım tam olarak kestiremedin doğrusu..
mama olarak hills güzel marka mamaları kaliteli şahsen mama olarka proplan ve hills i herkese oneririm..
eğer kilo almamasının nedenlerınden en başta herhangı bır rahatsızlık yoksa parazittir...aşılarını tam mı?
eti kaynatıpta verebılırsınız kaynatmadan da olur :) ek besin olaak et baya lüks ve kilo aldırır
Beşeri hekimlik insan içinse Veteriner Hekimlik insanlık içindir.
Denilebilir ki insan hekimliği veteriner' in yanında okyanusa karşı iç deniz gibidir... 'İsmet İnönü - 1943'
Bilgi, paylaşıldıkça çoğalır.
Kör bir kurşun kalem dahi, keskin bir hafızadan daha iyidir.

https://vetrehberi.com

layka54

Yeni Üye
İletiler: 3
 öncelikle sorunlarıımız dinlediğiniz  için cok teşekkür ederim.
benım sorunumda pekınezin var ve  bir gece dışarı parazit attığını gördüm cok nahoş durum yardımcı olrusanın cok sevinecem .parazit ilaç ismi verirsenız daha iii olur .ayrıca insanlar için kullanılan bir parazit ilacı kullandım. beslenme için ev yemeklerınden yiyor.gözlerinde iltihaplanma oldu  göz kirpiklerini kesin önerisi yaptılar sizler ne dersin inanın cok memnun olucam şididen teşekkür ederim.

eXcaLibuN

Veteriner Hekim
Administrator
*
Fanatik Üye
İletiler: 4,734
Veteriner Hekimlerin Dünyası
ilaç ismi verırsem uygun olmaz sonuçta her ilaç şirkete kendısıne gore isim koyuyor yyanı benım dediğim ilaç sizin yaşadığınız yerde olmayabılır..herhangı bır veteriner kliniğinden kanatlılar için parazit ilaçı temın edebılırsınız...gözlerindeki soruna gelince gerçekten bu gıbı net olmayan şeylerde görmeden muayene etmeden birşey dıyemem desem yanlış teşhıs olur bu seferde ummadığınız anda hayvanınızı kaybedersenız etınden de yararlanamıyacaksınız ...kusura bakmayın tam olarak yardımcı olamıyacam ama parazit konusunu dediğim şekılde çözebilirsiniz...
Beşeri hekimlik insan içinse Veteriner Hekimlik insanlık içindir.
Denilebilir ki insan hekimliği veteriner' in yanında okyanusa karşı iç deniz gibidir... 'İsmet İnönü - 1943'
Bilgi, paylaşıldıkça çoğalır.
Kör bir kurşun kalem dahi, keskin bir hafızadan daha iyidir.

https://vetrehberi.com