Herşeye Yeniden Başlamam Lazım

Başlatan Comple, 05 Ocak 2012, 21:26:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Comple

Arkadaşlar bugün aldığım kararla köpeğimle olan ilişkime sil baştan yapıyorum

Artık inanılmaz derecede kötüleşdi aramız.Elimi ısırmaya başladı.Dişleri kaşındığı için falan değil,bildiğin hırkamın koluna yapışıp,koparmaya çalışdı.Zaten ayağıma cinsel hareketler de yapıyordu.

Burnunun oralara üfleyince huylanırdı,artık sinirleniyor öyle yapınca.
İlk geldiği zamanlar çok hareketsizdi o yüzden bazı taşkınlıklarında kızmadık,müsade ettik devam etmesine.Ancak artık kontrolden çıktı.
Bildiği birkaç komut var zaten onları da yapmıyor artık.En basitinden otur diyince bile oturmuyor.
Aslında oturacak ama aklı beni dinlemekde değil,bana saldırma peşinde.

Hem eğitimi sırasında birkaç büyük hata yaptım,örn;
Adını tam olarak bilmiyor çünkü çok az sesleniyorum adıyla daha çok,oğlum,kanka gibi laflarla hitap ediyorum.Sanırım bu yüzden öğrenemedi adını.

Bu yüzden herşeye yeniden başlamak istiyorum.Ancak fazla bir fikrim de yok.Ama her yöntemi denemek istiyorum.
Sanırım beni patron olarak görmüyor,hatta bazen düşman olarak görüyor gibime geliyor.
İşte tüm bu sebeplerden dolayı,yeniden bir diyalog kurmak istiyorum.
Aklınıza ne gelirse söyleyebilirsiniz.En ufak bir öneriye dahi ihtiyacım var.

Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim...

eXcaLibuN

köpekler küçüklükten eğitilmediklerinde ilerki yaşlarda bazı ırklar hariç öğrenmeleri normalden çok fazla zaman alabilir tabii bu genel bir kavram hep bu şekilde değildir bazısı hiç öğrenmez bazısı hemen kapar...

benim tavsiyem nasıl olmasını istiyorsanız sürekli o şekilde davranın...kızdığınız birşeyi yaptığında ona ceza uygulayın mesela en çok diyelim ki biskrem seviyor dediğinizi yaptığında biskrem verin yapmadığında yapana kadar asla biskrem vermeyin ya da diğer yöntem bunu önermiyorum ve asla yapmayın darp ederek de yapabılırsınız...bu şekilde başlamanız en ıyısıdır bir de şu isim konusu hiç hafife alınacak birşey değil ya hep kanka deyın ya da asla bir daha demeyın...
Beşeri hekimlik insan içinse Veteriner Hekimlik insanlık içindir.
Denilebilir ki insan hekimliği veteriner' in yanında okyanusa karşı iç deniz gibidir... 'İsmet İnönü - 1943'
Bilgi, paylaşıldıkça çoğalır.
Kör bir kurşun kalem dahi, keskin bir hafızadan daha iyidir.

https://vetrehberi.com

sinerjist

LİDERLİK YAPPMALISINIZ EĞER LİDER OLMAZSANIZ KÖPEĞİNİZ TÜM KONTROLÜ ELE GEÇİRİR. ANLATTIKLARINIZA BAKILIRSA ELE GEÇİRME YOLUNDA EPEY YOL KAT ETMİŞ DURUMDA.