Anatomi II- İç organlar/ Uyg. dersi videoları

Başlatan ordinarius, 17 Nisan 2007, 15:43:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ordinarius

Arkadaslarim, elimde Carnivorda Heparin Loblasmasini( köpekte karacigerin loblari) ve Ruminant midesini anlatan 2 tane video var. Faydalanmak isteyen arkadaslar asagidaki URL adreslerini ziyaret edebilirler.

Carnivorda Heparin Loblasmasi

Ruminant midesi =

arkadaslar ile kendi aramizda cektigimiz obur konularla ilgili videolarda var en kisa zamanda onlarida foruma koyacagim....... ;)
ORDINARIUS

bayantar24

bende hemen hemen tüm konuları anlatan anatomi vidyoları var ama nasıl eklenir siteye bilmiyorum. isteyenler olursa mailleyedebilirimm.
peraspere ad astra :)

sinerjist

videolar konusunda paylaşımlarınızı gönderiseniz sevinirim .maille gönderilemeyecek kadar büyük dosyalardır sanırım ama

m.rasim

Arkadaşlar elinde anatomi konu anlatım videosu olan varsa ya burada paylaşsın yada m.rassim@hotmail.com a atabilirse çok iyi olur. sinir sist. dolaşım sist.1.sınıf 2. dönem özellikle.
teşekkürler.

m.rasim

ellerine sağlık bayantar24 aldım videoları

bayantar24

işine yararsa sevinirim kolay gelsinn  :thumbs:
peraspere ad astra :)

vetseydaozturkmen

Arkadaşlar anatomi 2 videoları olanlar bana mail atabilirse sevinirim...  :)Vet.seydaozturkmen@gmail.com

m.rasim

ben de bu arkadaşlardan almıştım hepsini gönderiyorum

vetseydaozturkmen

:) teşekkür ederim ama bunlar anatomi 1 videoları...

vetseydaozturkmen

pardon ya göndermeye devam ediyomuşsun saol tekrar  :thumbs:

sinerjist

Alıntı yapılan: bayantar24 - 13 Temmuz 2010, 00:03:09
bende hemen hemen tüm konuları anlatan anatomi vidyoları var ama nasıl eklenir siteye bilmiyorum. isteyenler olursa mailleyedebilirimm.

mail adresim hedas79@hotmail.com

şimdiden teşkkrler

aysunani

banada anatomi 2 videolarını gönderirmisiniz lütfen şimdiden teşekkürler  :) aysunsadik@gmail.com