Tarım Et Keçileri ebook

Tarım Et Keçileri ebook

Başlatan eXcaLibuN, 07 Şubat 2013, 08:27:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eXcaLibuN

Farming Meat Goats: Breeding, Production and Marketing (Landlinks Press) veterinary ebooks free download

Barbara Vincent tarafından
keçi eti Avustralya sanayi hızla büyüyor ve önemli bir ihracat endüstrisi haline geliyor. Bu alternatif işletmelerin çeşitlendirmek veya aramaya gerek büyük ve küçük ölçekli çiftçiler için birçok fırsatlar sunmaktadır. Bu kitap eti için keçi üretimi ile özel fırsatları ve yapımcı karşılaşma olasılığı olduğunu sektörünün tüm yönleriyle ele alır. BT seçip bir özellik hazırlama, damızlık, yetiştirme, sağlık ve beslenme, kuraklık beslenme, seçimi kapsar durumda puanlama ve pazarlama. Kitabın en önemli avantajlarından biri, Avustralya ve yurtdışı çiftçiler gibi hedeflenen pazarlara şartnamesine hayvanları üretmek sağlayacak olmasıdır

Hemen İndir: https://www.vetrehberi.com/tarim-et-kecileri/
Beşeri hekimlik insan içinse Veteriner Hekimlik insanlık içindir.
Denilebilir ki insan hekimliği veteriner' in yanında okyanusa karşı iç deniz gibidir... 'İsmet İnönü - 1943'
Bilgi, paylaşıldıkça çoğalır.
Kör bir kurşun kalem dahi, keskin bir hafızadan daha iyidir.

https://vetrehberi.com

wrestler

e-book hizmetiniz için teşekkür ederim. ama kaynağı görüntülemek için mesaj yazma şartının açıkçası saçma bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

hizmeti görmeden ne türlü bir yorum yapabilirim ki? telekkür etmek içinse teşekkür butonu zaten var.

ben bu olayın mantığını anlayamadım.

eXcaLibuN

Alıntı yapılan: wrestler - 07 Şubat 2013, 11:28:17
e-book hizmetiniz için teşekkür ederim. ama kaynağı görüntülemek için mesaj yazma şartının açıkçası saçma bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

hizmeti görmeden ne türlü bir yorum yapabilirim ki? telekkür etmek içinse teşekkür butonu zaten var.

ben bu olayın mantığını anlayamadım.

ilginiz için teşekkürler.
bu olayın mantığı çok basit siteyi unıversiteden beri düşe kalka bu zamana kadar getirdim ama yaptığım paylaşımları herkes kopyalayıp alıp gitti kimse teşekkürler dahi demedi. site her zaman ziyaretçilere açıktı uye olmadan ne lazımsa herkes alıp gidebiliyordu sitede hiçbir kısıtlama yoktu taki 3-4 ay öncesine kadar. serbesken kimse teşekkür etmedi onuda geçin üye dahi olmadı ve site 6 yıllık 1-2 yıl kapalı kaldı ama daha yeni 7000 üyeyi geçti.. siteye baktığınız zaman benden başka da konu açan yok. ben burada bir emek veriyorum linkleri bulup kendim daha sağlam olsun diye upload ediyorum ama ben eminim ki 1-2 uye hariç hiç kimse teşekkür yazacak kadar zamanını ayırmaz.

şimdi size soruyorum siz olsaydınız ne yapardınız?
Denilebilir ki insan hekimliği veteriner' in yanında okyanusa karşı iç deniz gibidir... 'İsmet İnönü - 1943'

wrestler

sizi anlayabiliyorum. ama zorla teşekkür yazdırmak ve sayfada alt alta 'teşekkür ederim' iletileri bence forumun kalitesini düşürebilir.

ben başka bir foruma da üyeyim. orada teşekkür butonunu kullanmayıp, 'teşekkür ederim' yazana önce uyarı sonra ceza geliyor. ama şöyle bir uygulama da var; siteye üye olmayan linki göremiyor ve indiremiyor. sizin forum yazılımı böyle bir uygulamaya müsait mi bilmiyorum. sadece bir öneri olması sebebiyle belirtmek istedim.

foruma bu hafta üye oldum. çalışmalarınız görmezlikten gelinemeyecek kadar ciddi. gönülden teşekkür hak ediyorsunuz. ama zorla edilen onlarca teşekkür yerine gönülden edilen bir kaç tşk daha değerlidir diye düşünüyorum.

kolay gelsin..

eXcaLibuN

bu konuda da çok haklisiniz bunu inkar edemem..zorla teşekkür olayında ki bir diğer amacım aslında mesaj sayısını artırmak çünkü gerçekten sizin dediğiniz gibi 1 - 2 kişi dahi çıkmıyor ben bunu 6 senedir yaşıyorum. şu uyelerden sizin gibi kaç kişi var ki bunu görmek zor değil siteyi gezerseniz anlarsınız. teşekkür olayını bende bu sitede kullandım ama o da fiyasko çıktı.linkleri gizleme olayı siteye yerleştirebilirim o zaman sadece üye artışı olur o da upload dosylarda ama konuları ziyaretçilerin almaması için şu an ki uygulamayı kaldırmamam lazım kaldırırsam link gizleme sadece dosyalarda kısıtlama olacak.

kısacası şunu soylemek isterim siz nereye takılıyorsunuz bılmıyorum ama orası uye ve konu olarak buyuk bir site olduğu kesin çunku bu gibi uygulamalar büyümüş forumlarda olur onlar kaliteli uye amacına ulaşmıştır artık ziyaretçi akışını artırmanın yoluna giderler bu da herşeyi serbest etmekten geçer sadece linkleri kısıtlayarak da belli düzeyde uye girişini sağlıyorlar.benim sitem daha o kıvama gelmiş durumda değil şimdilik bu şekilde devam etmeyi doğru buluyorum. yine de samimiyetimle soyluyorum ki düşünceleriniz için teşekkürler.

serdar erkan

lovely_hiphop

m3talover

Muratkapar

redche

jasmin01

ibrahim48300

hemsinlee