muhabbet kuşum

muhabbet kuşum

Başlatan nergiz85, 13 Nisan 2013, 21:25:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nergiz85

merhaba buraya yeni üye oldum .. muhabbet kuşum 1 buçuk aydır rahatsız ..sesi kısık ötmüyor burnundan tıslama gibi bir ses geliyor çok kısık bir sesle inliyor ve çok kaşınıyor kanatlarını silkiyor sürekli huzursuz veterinere götürdüm şuan ilaç kullanıyorum ama hala değişim yok bana ne önerirsiniz ?

nergiz85

mesajımı 18 kişi okumuş bir cevap gelmemiş

nergiz85

veterinerler de cevap yazmadı açıkçası bu sitenin amacı nedir anlamadım

eXcaLibuN

Alıntı yapılan: nergiz85 - 14 Nisan 2013, 14:36:25
veterinerler de cevap yazmadı açıkçası bu sitenin amacı nedir anlamadım

hafta sonu pc başına bile geçemiyoruz bu şekilde itham etmeniz benı gerçekten çok üzdü.diğer konulara baken elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz. 18 defa okunma illa üyelerin baktığı anlamına gelmez google nin botlarıda baktığında bu sayı artabilir.

neyse herşeye rağmen size yardımcı olacam.. veteriner kliniğinden baytril-k alıp sabah akşam bir damla ağızdan verin birde vitamin alıp suyuna katıp kullanınız bunları en az 5 gün kullanın. geçmiş olsun.
Beşeri hekimlik insan içinse Veteriner Hekimlik insanlık içindir.
Denilebilir ki insan hekimliği veteriner' in yanında okyanusa karşı iç deniz gibidir... 'İsmet İnönü - 1943'
Bilgi, paylaşıldıkça çoğalır.
Kör bir kurşun kalem dahi, keskin bir hafızadan daha iyidir.

https://vetrehberi.com

nergiz85

peki özür dilerim siteye yeni üye olduğum için cevap gelmediğinde ilgilenilmiyor sanmıştım.cevabınız için çok teşekkür ederim çok faydalı oldunuz..